Projekt: Książka

Nie pytajcie nierozgarniętego faceta, jak poukładać sobie życie - bo wam nie powie. Bo nie wie.

Grzegorz często powtarzał, że zanim kogoś posłuchamy i pójdziemy za jego wskazówkami, należy ocenić go pod kątem osiągniętych przez niego rezultatów. Mówił: "Nie pytajcie kogoś, kto nie ma dzieci, jak je wychowywać. Nie pytajcie kogoś, kto zdradził żonę, jak mieć dobry związek. Nie pytajcie otyłego faceta, jak dbać o linię. Nie pytajcie nierozgarniętego faceta, jak poukładać sobie życie -bo wam nie powie. Bo nie wie."

Dobrze wiedział, że w życiu trzeba podążać za wskazówkami osób, które mają wyniki i sukcesy. On sam był taką osobą - jego sposób zarządzania ludźmi był na najwyższym poziomie. Szkolił z niego całą korporację, w której pracował. Jak to się stało, że człowiek, który nie miał kierunkowego wykształcenia w zakresie zarządzania potrafił zebrać wokół siebie dziesiątki osób, skutecznie ich motywować, budować im majątki, układać życie prywatne, rozwiązywać problemy?

Spisaliśmy metody, którymi Grzegorz kierował się w swojej pracy i umieścimy je w książce, która stanie się unikatową pozycją na rynku.

Książka będzie zawierać przekaz o tym, jakim managerem i człowiekiem był Grzesiek. Będzie się składać z trzech rozdziałów - wspomnień współpracowników i przyjaciół Grześka o Nim, komentarzu merytorycznym opisującym Jego metody zarządzania ludźmi oraz wspomnieniu pracodawcy Grzegorza - biznesmana i inwestora - pana Andrzeja Dadełło.

Jeżeli jeszcze nie przesłałeś nam swoich wspomnień, a chciałbyś to zrobić - napisz do nas maila.