Zarząd

Anna Górak, Prezes Zarządu

Jest nie tylko Prezesem Zarządu, ale także jednym z Fundatorów Fundacji. Jako żona Grzegorza znała go najlepiej, od lat go wspierała w każdej działalności, co zresztą Grzesiek często podkreślał, dlatego jest kluczową osobą przy wdrażaniu w życie misji Fundacji. Jest odpowiedzialna za kontakty z uczelniami we wschodniej Polsce, a także organizację szkoleń, fundraising oraz kontakty z darczyńcami.

Ukończyła medycynę na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie, następnie odbyła staż podyplomowy w Samodzielnym Publicznym Szpitalu Klinicznym nr 4 w Lublinie. W maju 2015 r. rozpoczęła specjalizację z reumatologii w ramach rezydentury w Klinice Reumatologii i Układowych Chorób Tkanki Łącznej w tym samym szpitalu. Aktywistką była od zawsze, w szkole średniej oraz na studiach działała jako wolontariusz w Grupie Ratownictwa Polskiego Czerwonego Krzyża w Przemyślu. Z Grzegorzem wspierali również wiele akcji charytatywnych.

Jej pasją jest pomaganie drugiemu człowiekowi - stąd decyzja o studiach na wydziale lekarskim - a także kulinaria - jest fanką kuchni kreatywnej. Kieruje się w życiu mottem "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą, a nie pokonanym." - Św. Augustyn.

Magdalena Kryska, Wiceprezes Zarządu

Jej powołanie w poczet zarządu Fundacji wynika z ogromnej rzetelności, którą się charakteryzuje oraz doświadczenia zdobytego przez lata współpracy z DSA Financial Group S.A., w tym bezpośrednio z Grzegorzem. Jako osoba posiadająca praktykę w zarządzaniu przedsiębiorstwem odpowiada w Fundacji za zaplecze organizacyjne, wsparcie marketingowe oraz kontakty z uczelniami i mentorami w zachodniej części Polski.

Jest absolwentką Politechniki Wrocławskiej na kierunku zarządzanie przedsiębiorstwem oraz Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu na kierunku finanse i rachunkowość. Obecnie doktoryzuje się z zakresu finansów. W ramach kariery naukowej przewodniczy Samorządowi Doktorantów Uniwersytetu Ekonomicznego oraz Prezydium Porozumienia Doktorantów Uczelni Wrocławskich. Poza pracą na rzecz Fundacji zdobyte wykształcenie wykorzystuje w pracy w DSA Investment S.A., gdzie jest Członkiem Zarządu - Dyrektorem Działu Organizacyjno-Prawnego.

W życiu kieruje się mottem "Bądź zmianą, którą chcesz obserwować w świecie." - Mahatma Gandhi.

Dawid Małkowicz, Wiceprezes Zarządu

To bezpośredni wychowanek Grzegorza - jeden z dyrektorów, którzy wyszli spod jego skrzydeł, doskonale zna jego metody zarządzania i pracy z ludźmi. Jest Dyrektorem Regionalnym DSA Investment S.A. - dzięki wsparciu i mentoringowi Grzegorza w rekordowym tempie awansował ze stanowiska stażysty na stanowisko menadżera, a później dyrektora. Jest obecnie najmłodszą osobą pełniącą tę funkcję w spółce. Absolwent programu stypendialnego Fundacji "Dzieło Nowego Tysiąclecia", w ramach którego angażował się w liczne akcje społeczne i wolontariackie, prowadził wiele projektów i organizował szereg wydarzeń, w tym imprezy masowe dla ponad dwóch tysięcy uczestników.

Ukończył prawo na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie, posiada doświadczenie pracy w kancelarii adwokackiej, ale pasjonuje go świat biznesu, w który wkroczył jako dwudziestotrzylatek. Interesuje się social-media marketingiem oraz zagadnieniami rozwoju osobistego. W Fundacji odpowiada za Projekt: Książka, aspekty prawne, branding i marketing oraz kwestie operacyjne. W wolnych chwila podróżuje lub gra na gitarze. Jego motto to "Idź pod prąd." -  św. Jan Paweł II.