Najbliższe szkolenia we Wrocławiu i Bydgoszczy!

Szkolenie w Bydgoszczy już w najbliższy poniedziałek o godz. 16:30 w Wyższej Szkole Bankowej (sala 104 BA). W Bydgoszczy będzie to już drugie przeprowadzone przez nas szkolenie, dlatego obejmie swoją tematyką zagadnienia inteligencji emocjonalnej, o której mówi się, że jest najważniejszą kompetencją XXI w. Nic dziwnego, że pracodawcy od pewnego czasu zaczęli zwracać uwagę na jej poziom wśród swoich pracowników i osób starających się o zatrudnienie. Obowiązują zapisy - link podamy wkrótce!

We Wrocławiu szkolenie odbędzie się dzień później, 23 stycznia o godz. 18:00. Dokładne miejsce zostanie podane niebawem. Jest to szkolenie otwarte dla wszystkich studentów Uniwersytetu Wrocławskiego. Dotyczyć będzie osiągania sukcesu zawodowego, dlatego z pewnością podane zostanie kilka informacji dotyczących rekrutacji do projektu mentoringowego Misja na Marsa, która właśnie trwa!

Oba szkolenia będą prowadzone przez Kamila Krążka, współfundatora Fundacji, Prezesa Zarządu DSA Investment S.A.

Zapraszamy!

15.01.2018